maandag 11 december


De mooiste boodschap is bio, ook in december!

De mooiste boodschap is bio, ook in december!

(c) Anastasiia Nurullina

Op zoek naar toffe cadeaus of culinaire verwennerij voor aan de feesttafel? Met bio zit je zeker goed. Als je biologische producten koopt, weet je namelijk dat er niets anders in zit dan natuur, liefde en aandacht. Zodat jij kunt genieten met een goed gevoel!
Waarom kies je voor bio?

Wanneer je kiest voor bio, kies je voor: Vruchtbare bodems. Geen chemische pesticides. Meer aandacht voor dierenwelzijn. Minder impact op het milieu. Gezonde voeding zonder kunstmatige toevoegingen… En bio heeft nog veel meer voordelen!

Ontdek alle troeven >

Feestelijk en fair tafelen

Een goed diner begint met de beste ingrediënten! En met deze handige tips tover je zo een sterrenmenu op tafel:

Mooie cadeaus voor jou én de planeet

Klein of groot budget – het gaat om het gebaar. En met deze tips geef je niet alleen een mooi cadeau maar investeer je ook in het beste geschenk: een rechtvaardig en duurzaam voedselsysteem voor mens, dier en milieu!

  • Mensen met groene vingers kan je trakteren op een bon voor biologisch plantgoed van Vitale Rassen of Ecoflora of een boek over ecologisch tuinieren van Velt. Ook in de webshop van Blommm vind je prachtige duurzame presentjes.
  • Keukenprins of -prinses? Bekijk eens het cursusaanbod bij Oost-West Centrum en geef culinaire lessen cadeau (in ruil voor proevertjes natuurlijk).
  • Geef een plukabonnement voor een biologisch veldbloemenboeket of een oogstaandeel bij een CSA-boerderij cadeau. Zo kunnen je geliefden een heel jaar genieten van elke week verse bloemen of heerlijke seizoensgroenten!
  • Geef een stukje landbouwgrond cadeau: Eén aandeel van De Landgenoten is goed voor 50 vierkante meter vruchtbare bodem en gezonde groenten. Bovendien help je zo veel mensen hun boerendroom te verwezenlijken. Bestel online en krijg meteen een digitale cadeaubon in je mailbox.
Zelfs met kleine veranderingen kun jij al bijdragen aan een duurzame wereld!
Terug naar overzicht