Word partner

Geloof jij ook in het belang van een overkoepelende communicatiecampagne voor de biologische sector?

Met de promotiecampagne “De mooiste boodschap is bio” zet Bioforum alles op alles om consumenten te overtuigen van de waarde van biologische producten, met als doel om ze te stimuleren om meer bio in hun winkelkarretje te leggen. Sta je hier helemaal achter en wil je samen met ons het verschil maken? Ontdek op deze pagina hoe je partner kunt worden van de campagne en jouw steentje kunt bijdragen aan de groei van de biologische sector.

Partner worden kan door in te tekenen op één van onze sponsorpakketten of laat ons gewoon iets weten.
Deelnemen als supermarkt bij onze campagne? Check dan zeker de mogelijkheden in het retailerdossier.

Waarom?

De Europese commissie draagt gedurende 3 jaar 80% bij voor deze promotiecampagne in Vlaanderen de sector moet 20% van de kosten zelf financieren. BioForum draagt hiervan 10% bij uit de eigen middelen, maar voor de overige 10% zoeken we nog extra financiering. 

Met jouw bijdrage maken we niet alleen een verschil, maar bieden we ook een unieke kans om je bedrijf extra zichtbaarheid te geven. Ondek hieronder onze sponsorpakketten.

De mooiste boodschap is bio in uw supermarkt

De campagne wordt voor een groot deel op de winkelvloer uitgevoerd. Dit doen we in de vorm van nudging interventies en proeverijen.
Deelnemen met jouw winkel kan op verschillende manieren. Ontdek de verschillende mogelijkheden in ons retailerdossier.

Enkele cijfers

Vanaf najaar 2022 t.e.m. 31 december 2024 organiseert BioForum de promotiecampagne ‘de mooiste boodschap is bio’ om de vraag van biologische producten te stimuleren. Ben jij benieuwd wie en hoeveel mensen we reeds bereikt hebben met onze campagne? Ontdek alles in onze factsheet.

Flow van de campagne

Binnen de campagne werken we met piekperiodes, waarbij we telkens een specifieke productgroep of thema in de schijnwerpers zetten. Tijdens elke campagnepiek organiseren we heel wat activiteiten om mensen extra te overtuigen van de meerwaarde van bio en hen aanmoedigen om meer bio in het winkelkarretje te leggen.

Meer weten over deze campagnepieken? We hebben reeds een aantal campagnepieken georganiseerd en we hebben nog veel meer gepland! Bekijk hier het overzicht van de verschillende campagnepieken.